Arrangementen

TROUW & JUBILEUM arrangement:

Het is altijd al een drukte van belang als u gaat trouwen. Er moet van alles geregeld worden;
de taart, een locatie, de getuigen etc. Zeker de laatste dagen vóór de grote dag’, zijn extra zenuwslopend. Heb je echt niks over het hoofd gezien? U komt tijd te kort! En om dan nog even de tuin erbij te doen is vaak teveel van het goede… Wij kunnen u daarbij helpen!
De tuin wordt door ons onkruidvrij gemaakt, uitgebloeide bloemen worden verwijderd en dorre blaadjes opgezogen. De tuin komt er keurig verzorgd bij te liggen op de grote dag. We doen eventueel seizoensplantjes, in de door u gekozen kleuren, in de bakken of potten of brengen op deze manier ook nog wat kleur in de tuin zelf.
Gaat u nog op vakantie? Bekijk ons vakantiearrangement ook eens…
Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak om het een en ander te bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

 
PRIJS: vanaf € 39,- all-in, exclusief beplanting.

VERHUIS arrangement:

Uw huis verkopen is altijd spannend. Soms is er zelfs enige haast bij… Het is gebleken dat een huis sneller verkocht is, als de tuin er verzorgd bij ligt. Dit is echter vaak een klus die u nu zeker niet meer leuk vindt. Maar het kan net die beslissende factor zijn bij bezichtigingen. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn!
Op het moment dat uw huis te koop wordt gezet, komen we de tuin bijwerken en vrij maken van onkruid. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de grootte van de tuin. Daarna zullen we ieder week dat uw huis nog te koop staat, voor een zeer voordelig tarief, dit blijven onderhouden.

 

PRIJS: vanaf € 98,- vervolgens € 24,50 per keer

VAKANTIE arrangement:

Niks is fijner dan op vakantie gaan. Maar als u terug komt ligt de tuin er altijd erg bewerkbaar bij. Het gras is hard gegroeid en staat hoog. Er is veel onkruid ontstaan en alles lijkt wel meters gegroeid. Wij verzorgen uw tuin tijdens uw vakantie en als u thuis komt is hij weer net zo als voordat u wegging, of beter…! Als het warm weer is, komen wij ook sproeien. Zo’n bezoekje iedere dag is bovendien een stukje sociale controle. Het lijkt toch alsof er iemand thuis is.
Tevens kunnen wij ook de zorg van uw klein huisdier (konijn, cavia, hamster etc.) overnemen. Dit kan gewoon bij u thuis of ze komen gezellig bij onze vriendjes logeren. Prijsopgave hiervoor op aanvraag, afhankelijk van hoeveelheid dieren en diersoort.

 

PRIJS: vanaf € 42,50 per week  

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW, prijzen gelden t/m december 2013. Wij komen zonder voorrijkosten binnen een straal van 15 km uit Vlijmen. Daarboven rekenen wij € 0,75 (incl.BTW) per extra gereden kilometer. Ons werkgebied reikt niet verder dan een straal van 35 km rondom Vlijmen.