Tuindecoratie
Nieuw bij Peterís Flora en Fauna Service
 
Vanaf heden kunt u bij ons ook terecht voor design accessoires voor in uw tuin. De fraaie handgemaakte collectie is vervaardigd uit natuurlijke materialen. Waaronder eikenhout, natuursteen, gegalvaniseerd staal, roestvrij staal, aluminium en corten-a-staal, of een combinatie hiervan. Uniek qua vormgeving, uitstraling en maatvoering. Het is een absolute meerwaarde voor iedere omgeving.
 
 

Klik op de foto voor een vergroting
 

 

Klik op de foto voor een vergroting
 

 

Onze producten zijn tevens zeer geschikt voor projectmatige toepassingen, zoals; ontvangstruimtes, kantoortuinen, horeca en entrees van openbare gebouwen. Maar natuurlijk ook gewoon bij u thuis, als eettafel in uw keuken of als tuintafel buiten. Kies voor de stijl en sfeer die bij u passen en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

We kunnen beter spreken van tuindecoratie, want naast hun gebruikelijke functie hebben de meubels van marijn ook een hoog decoratief gehalte. Wij bieden een uniek product met een tijdloze, eigentijdse uitstraling, strak, maar door toepassing van verschillende materialen zeker ook te plaatsen in de klassieke omgeving. De meubels kunnen geheel naar uw eigen inzicht en wensen, door ons op maat worden gemaakt.

 


Klik op de foto voor een vergroting
 

 

Klik op de foto voor een vergroting
 

  Ook hier spreken we van tuindecoratie, natuurlijk zijn ze bedoeld om mooie planten of bomen in te zetten, maar daarnaast hebben ze stuk voor stuk een hoog decoratief gehalte. Met een tijdloze, eigentijdse uitstraling, strak, maar door toepassing van verschillende materialen zeker ook te plaatsen in de klassieke omgeving. De bakken kunnen geheel naar uw eigen inzicht en wensen, door ons op maat worden gemaakt.

Stel: u woont onder aan een dijk en u wilt een plantenbak, die met de gehele trap meeloopt; of, u heeft een hoek bij uw voordeur die u graag wilt opfleuren, maar u kunt niets passends vinden. Bij al deze wensen bieden wij u een passende oplossing, toegespitst op uw ideeŽn en door ons op maat gemaakt en geplaatst.

 

Klik op de foto voor een vergroting

 

Klik op de foto voor een vergroting

 

Bent u geÔnteresseerd in een fraaie tuin decoratie neem dan contact met ons op.